my playlist


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Isnin, Ogos 02, 2010

ANUGERAH.."Run Forrest Run....!!!!"21hb 6 2001, Cahaya Kehormatan ibu dah berusia 1 tahun.... sungguh cepat masa berlalu...Kalau orang yang tak dikenali tegur mesti akan bertanya "berapa bulan baby ni? 4 bulan ke?" Tapi ibu dah lali dengan pertanyaan macam tu... kalau malas nak terangkan ibu cakap "Ya 4 bulan" kalau rajin ibu akan terangkan yang sebenarnya..dan melihat perubahan air muka orang yang bertanya, mungkin simpati atau menyesal bertanya.

Cabaran yang ibu lalui bukan disebabkan susah menjaga puteri ibu ni, tetapi letih nak memenuhi permintaan orang yang suruh berubat kesana kesini seolah olah ibu tak pernah berikhtiar untuk menyembuhkan anak ibu. Cakaplah mana tempat yang ibu tak pergi, mana cara perubatan yang ibu tak cuba..(Urut tradisional dari klang, negeri sembilan, sentul, keramat. berubat cina, urut dari sifu cina, doa2 dari macam2 ustaz, makan suppliment dari Dr.Nasoha, Ozon trapi dari pusat perubatan kampung baru, fisiotraphy dari hospital dan macam2 lagi)

Akhirnya ibu dah temui ubat untuk membesarkan anak ibu ni, iaitu redha dan terima yang ALLAH menciptakan Dina ini khas untuk ibu dan ayah dan ada rahmat disebalik anugerah ini... Ibu tersangat sayangkan Nur Irdina.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Silakan...