my playlist


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Isnin, Ogos 02, 2010

Superman Returns

Buah Hati Ibu dan Ayah
08hb 2. 2002, Alhamdulillah ..berakhirlah debaran yang ditanggung hampir sembilan bulan, dek risau pisang berbuah dua kali.  Pemberian yang tak ternilai dari yang MAHA MENGETAHUI. Seorang baby lelaki selamat dilahirkan melalui pembedahan di Hospital Ampang Puteri."Muhammad Aqif" nama yang dipilih untuk putera ini, yang bermaksud "penumpuan". Memang kami mengharapkan Muhammad Aqif akan
menjaga kakak Dina sebaik mungkin dan menjadi sekuat Superman supaya dia dapat melindungi kakak bila ibu dan ayah tiada. Nur Irdina seakan tahu yang dia sudah punya adik, bila terdengar tangisan adiknya dia akan tercari cari dan tersenyum, lebih lagi bila diletakkan adik disisinya.  
Cahaya mata kedua ini memang dirancang kelahirannya. Keinginan mempunyai anak ramai memang menjadi impian, tetapi atas nasihat doktor pembedahan hanya boleh dilakukan sebanyak 4 atau 5 kali sahaja, Alhamdulillah itu sudah cukup buat ibu bahagia. 
Doa ibu: Wahai Tuhanku, kurniakanlah kepadaku anak yang terhitung dari orang orang yang soleh.
(Doa Nabi Ibrahim ini dimakbulkan oleh ALLAH S.W.T. Baginda memdapat anak lelaki yang soleh dan penyabar iaitu Nabi Ismail a.s.)  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Silakan...